• Rólunk
  • Rólunk
  • Rólunk

Rólunk

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy állatorvosoknak, állatorvostan-hallgatóknak, fizioterapeutáknak és érdeklődő tulajdonosoknak összefoglaljuk az állatorvosi ortopédia, traumatológia és neurológia betegségeit, elváltozásait, azok  diagnosztikáját, gyógykezelését.

Megjegyzés: A oldal sok műtéti képet, videót, kórbonctani képeket és preparátumokat mutat be, amelyek sérthetik egyes olvasóink nyugalmát. A videókon és képeken látható vizsgálati, kezelési műveleteket, mozzanatokat laikusok NEM végezhetik!

Az oldal ötlete Dr. Seregi Antal és Dr. Lehner László fejéből pattant ki. Célja, hogy részletes leírást adjon az ortopédia,-traumatológia és neurológia témakörével kapcsolatban. 

Az oldal felosztása ezeken a kategóriákon alapszik. Minden fő kategórián belül több alkategória található, mely egyes területeket részletez.

Külön kategóriát kapott a Fizioterápia, amelynek írója, országunk egyik legjobb kisállat-fizioterapeutája Rostás Luca.

A képalkotó diagnosztikán belül a mágenses rezonancia (MRI) és komputertomográfia (CT) vizsgálatról  Dr. Garamvölgyi Rita , ultrahangos vizsgálatról Dr. Varsányi Réka (FeliCaVet) kollégáink fognak részeletesen írni.

Részletes anatómia áttekintést Dr. Czeibert Kálmán fogja bemutatni, érdekes és lenyűgöző videóival és preparátumaival.

Reméljük , hogy a folyamatosan bővülű honalpunk, segítséget nyújt majd minden gyakroló kollégának, állatorvostan-hallgatónak, fizioterapeutának egyaránt.

 

www.fuziovet.hu

www.ebfizio.hu

Facebook-Fuziovet

Facebook-Ebfizio

 

 

 

Csapatunk


Dr. Lehner László

Állatorvos

Dr. Czeibert Kálmán

Állatorvos

Rostás Luca

Fizioterapeuta

Dr. Seregi Antal

Állatorvos

Dr. Garamvölgyi Rita, PhD

Állatorvos

Dr. Varsányi Réka

Állatorvos

Rólunk mondták


ebfizio
FeliCaVet Állatkórház
VetScan
Az oldal tetejére